Hjem > Nyheder > Indhold

Svejse forvarmer For bedre brugervenlighed

Oct 23, 2017

Retningsbestemt størkning teknologi er den vigtigste produktionsmetode af polykrystallinske silicium ingots. Det er meget nødvendigt at optimere varme inden for retningsbestemt størkning ovn, fordi feltet termisk bestemmer kvaliteten af polykrystallinske silicium ingots i stor udstrækning. Svejsningen forvarmer indeholder varmekilde hele retningsbestemt størkning ovn varme felt system, og er den vigtigste faktor til at styre feltet varme. Med en forøgelse af størrelsen af silicon barren, for at styre feltet varme bedre, er størkning ovnen med flere svejse preheaters udbredt.

I barren ovnen med flere svejse preheaters, vil position og magt distribution af svejsningen forvarmer påvirke varme felt, feltet informationsstrøm og fast-flydende interface form i ovnen. Det er derfor nødvendigt at undersøge indflydelsen af svejsningen preheater position på feltet varme i ovnen for at opnå en større størrelse og bedre kvalitet silicon barren.

Nogle undersøgelser har været udført på polysilicon barren ovn svejse preheaters. Effekten af forskellige power distribution på den smeltende, krystallisering processen og Udglødning af silicium materiale blev analyseret af numeriske simulering.

Resultaterne viser, at forskellige power distribution har en betydelig virkning på hele retningsbestemt størkning proces. Effekter i form af varme isolerende lag og stilling af svejsningen forvarmer på retningsbestemt størkning af polykrystallinske silicium var maxu og simuleret.

Resultaterne viser, at placeringen af svejsningen forvarmer kan påvirke morfologi af fast-flydende interface. Feltet varme den øverste svejsningen forvarmer, side svejsningen forvarmer og top-side svejsningen forvarmer blev simuleret af Dai Xin. Resultaterne viser, at crystal vækstproces kan få bedre effektivitet og fast-flydende interface, når du bruger top-side svejsningen forvarmer.

Først, silicium er føjet til esse og temperaturen er helt smeltet, processen første magt kontrol og derefter i temperaturkontrol; For det andet er processen temperaturkontrol ved at hæve det varme isolerende lag af siden og justere svejse preheater magt til at reducere temperaturen korrekt. Endelig, krystalliseringen er færdig efter udglødning og køling. For at forenkle model og beregning, antagelsen er som følger: hele systemet er todimensional axisymmetric og varme overførselsprocessen er kvasi steady under krystallisering.

Denne periode er nu toppen af installationen af brændstof svejse preheaters, for at bedre lette bruger og distributør den korrekte installation af svejse preheaters til del opmærksomhed af installation og brug.

1 brændstof bruges til at opfylde den sæsonbestemte temperatur af diesel.

2 brændstof rør har ikke en stor vinkel til at bøje, slange-forbindelse til at sikre, at seglet ikke lække.

3 luftkanal og udstødningsrøret skal være installeret, og den eksterne fælles for de to rør skal ikke være mindre end 50CM

4 netledningen er taget direkte fra batteriet.

5 vært plan installation, gulvet forseglet sikkert sikre at udstødningen ikke vender tilbage.

6 brændstof pumpe outlet vinkel til at sikre, at niveauet af 15-30 grader i den bedste tilstand.

7 køretøjer i gas station og brandfarlige pulver plads skal du slukke svejsningen preheater.

8 hver boot i high-end operation 10 minutter efter overførsel af små boder.

9 natten lang brug af svejsningen preheaters skal sikre at indendørs luftcirkulation.