Hjem > Nyheder > Indhold

Dampkedel med tilstrækkelig temperatur ydeevne

Jun 20, 2017

Dampkedel ovn væg konstruktionsstandarder omfatter fire aspekter: varme modstand, isolering, tætning, robusthed.

1. damp kedel ovn væg varmebestandighed:

I nogle tilfælde har ovnen væggen i damp kedlen kan også slagger knyttet til den, temperaturen af den indre væg af damp kedlen ovn væg er normalt at dampkedel ovn væggen udsættes for høj temperatur stråling af flamme forbrændingskammeret eller underkastet en stærk rødmen af høj temperatur røggas. Meget høj, så dampkedel ovn væg bør have tilstrækkelig temperatur ydeevne, og bør være i stand til at modstå en masse ændringer i temperatur og modstand mod aske erosion evne.

Krav for varmebestandighed dampkedel til ovnen væg varierer afhængigt af dampkedel. I en lille damp kedel, der er en betydelig del af kedlen ovnen ikke kan lægge vand væg tube, damp kedlen æglæggende vand væg rør hvor væggen vandrør er normalt større, så dampkedel wall wall temperatur på mere end 1000 ℃ , som kræver en god varmebestandighed af ovnen væggen; æglæggende vandrør mur af vandrør, afhængigt af tilstanden forbrænding og relativ banen af dets indre vægtemperatur på omkring 400 ~ 800 ℃; moderne dampkedel på grund af den omfattende brug af tætte eller membran-type vandkølede væg struktur, membran-type loft og filmovertrukne varme overfladestruktur, dampkedel ovn væg væg kan opretholdes på et lavere niveau () temperatur generelt lidt højere end damp kedlen opererer pres at se mindre end mætning temperatur), så dampkedel væg varme modstand krav er stærkt reduceret.

Kravene til varmebestandighed med ovn væggen er også forskellige, afhængigt af placeringen af en dampkedel. I tilfælde af moderne Dampkedler, selv om den samlede temperatur på ovnen væg er reduceret som tidligere beskrevet, er der stadig en høj temperatur i lokale ovn væg, som brænder dysen, sæt ovnen væg, flydende slagger kræves af den ovnen skorstenen ovnen væg, og døren hul mur og så videre. Alle disse dele af ovnen væggen kræver sammen en højere varmebestandighed.

2. damp kedel ovn mur isolering:

Dampkedel ovn mur isolering er direkte relateret til den økonomiske drift af dampkedel, dampkedel varmen balance i beregningen af varme tab q5 er stort set en ovn væg isolering ydeevne af fordele og ulemper ved refleksion. Selv om værdien af q5 i høj kapacitet store kapacitet kraftværk kedler synes ikke at være omkring 10,3%, men dets varme flow værdi er meget imponerende, bør ovn væg design og byggeri prioriteres højt.

3. dampkedel ovn væg forsegling:

Forsegling af ovnen væggen har en betydelig indvirkning på økonomien i handlingen dampkedel. Som ovnen væg seal forårsaget af lækage af luft, vil ikke kun kraftigt stigning kedel udstødning varmetab, hvilket resulterer i yderligere vind strømforbrug, kan også påvirke ovn normale forbrændingsprocessen. Hvis stigningen i kedlen strømforbrug, så lækage i kedlen flue luften for hver 10.% stigning i virkningsgrad af omkring 0,4-0,5%. For positive tryk drift af kedlen, men også kræver strenge forsegling ovnen væg at sikre operationelle personalets sikkerhed og kedel rum miljø og sundhed.

Forsegling af dampkedel ovn væg kan afspejles af luft lækage koefficient △ en, og værdien af luft lækage koefficient △ en på forskellige processer er forskellige. For mikro-pres kedlen moderne dampkedel, △ en = 0 er designet til at blive gjort, dampkedel væg forsegling er normalt lukket af dampkedel godt design skal garanteres.

4. dampkedel ovn mur af fasthed:

Første, den normale drift af dampkedel i ovnen væggen på rollen som temperatur stress, røggas eller atmosfærisk tryk; For det andet, på grund af brændstoftilførslen eller forringelse af forbraendingsbetingelser, kan forekomme i damp kedlen sprængningsforløbet ovn ved, hvilket resulterer i pludselige flue gas pres; igen, ovnen brændende flamme pulsering, kan også forårsage vibrationer i ovnen væggen; også, i området jordskælv i ovnen væggen også nødt til at bære jordskælv forårsaget af horisontale væggen til at producere vandrette inertial kraft rolle. Dampkedel ovn væg bør derfor ganske stærk til at sikre, at rollen af forskellige eksterne kræfter i den nederste del af ødelæggelse.

Hertil kommer, ofte af slagger vedhæftning og erosion af damp kedlen væg, men kræver også ydelsen tilstrækkelige anti-slagger; cirkulerende fluidiserede bed dampkedel ovn væg, især området ovn i væggen, den indre væg af separator, på grund af langsigtet erosion af høje koncentrationer af partikler, så ild eller isolering materialerne skal have en god slidstyrke; samme tid, damp kedlen ovn væg bør også har en forholdsvis enkel struktur og lav produktion og vedligeholdelsesomkostninger.