Hjem > Nyheder > Indhold

Dampkedel moderne kedel kontrol teknologi med automatisk temperaturkompensation

Jul 11, 2017

Første er dampkedel udvalg urimelige, hvilket resulterer i den faktiske drift af lav effektivitet

Samme tid som de ovenstående-

I den faktiske brug drives dampkedler ofte ved lav belastning. Hovedårsagen er fordi brugen af enheder i køb af kedler, generelt efter maksimal damp brug at vælge dampkedel, er det sandsynligt at forårsage "store hest bil" fænomen, hvilket resulterer i damp kedlen termisk effektivitet. Fordi design af dampkedler, den generelle driftseffektivitet af kedlen er mere end 75-100% af den højeste termisk effektivitet drift belastning. Mens kedel belastning er for lav og overbelaste vil forårsage kedel til at reducere den operationelle effektivitet.

Samme tid som de ovenstående-

Andet, dampkedel forbrændingsteknologi

Samme tid som de ovenstående-

Kinas dampkedel forbrændingsteknologi er ikke meget avancerede, kedel luft koefficient er generelt alt for store. Og overdreven luft koefficient vil øge mængden af røggas, røggas at tage for meget varme, øge varmetabet af røg, men også medføre forurening stiger, reducere temperatur flame, så den termiske virkningsgrad bliver lav.

Samme tid som de ovenstående-

For det tredje kan kedel vandkvalitet ikke garanteres

Samme tid som de ovenstående-

De fleste af dampkedler er udstyret med blødt vand udstyr, men konfigurationen af blødt vand behandling udstyr kvalitet ujævn, blødt vand udstyr udvalg er for lille, så damp kedlen forårsaget af vandbehandling ikke opfylder nationale standard. Manglende overholdelse af vandkvaliteten vil forårsage kedel begroning, virkningen af dampkedel liv vil reducere den termiske virkningsgrad.

Samme tid som de ovenstående-

Fjerde, damp kedlen lavt niveau af automatisering

Samme tid som de ovenstående-

Kinas dampkedel nuværende grad af automatisering er relativt lav, og nogle installere ikke overvågning af driften af instrumentet. På grund af manglen på visning og styring af kedel instrument, så nogle driftsparametre kan ikke justeres i tide, således at kedlen ikke kan køre i den bedste betingelse. Manglen på frekvens konvertering og automatisk temperaturkompensation af moderne kedel kontrol teknologi, men også gør damp kedlen ikke kan opnå den bedste damp belastning.

Samme tid som de ovenstående-

Dampkedel energibesparelser emissionsreduktion er et langsigtet arbejde, hovedsageligt til at opbygge damp kedel producenter gennem energibesparende teknologi innovation for at styre dampkedel energibesparelser. Power dampkedel har været at udvikle den nyeste energibesparende emission reduction-teknologi, den nuværende force dampkedel termisk effektivitet kan nå 94%, og brugen af uafhængige forskning og udvikling af forbrænding og frekvens styringsteknik, den årlige energiforbrug for brugere under en masse driftsomkostninger.

For at beskytte en sikker anvendelse af kedlen, vi vil blive installeret når installationen af nogle Sikkerhedstilbehør damp kedler så godt. Dampkedel fælles Sikkerhedstilbehør er sikkerhedsventil, manometer, vandstanden gauge, termometer og så videre. I dag vil vi introducere dampkedel sikkerhed bilag:

(1) sikkerhedsventil

1) type: kan opdeles i foråret-type sikkerhedsventil, håndtaget-type sikkerhedsventil, statisk sikkerhedsventil, kontrol type sikkerhedsventil (sub puls, pneumatisk, hydraulisk og elektromagnetisk, etc.) og lukkehøjde; Opdelt i mikro-Kai sikkerhedsventil og fuld Kai sikkerhedsventil. Dampkedler med fuld Kai sikkerhedsventil, varmt vand kedel med mikro-Kai sikkerhedsventil.

2) funktion: Når dampkedel trykket overstiger arbejdstrykket, sikkerhedsventilen kan automatisk åbne udstødningen, så presset er reduceret for at forhindre overjord og kedel Eksplosionen fandt sted i udstødningen på samme tid alarmlyd, til minde operatør til at droppe pres operation.

3) defekt inspektion: rust, lækage, spool og sæde korrosion er den største fejl ved sikkerhedsventil; andre såsom spool, sæde og ventil kroppen revner, dæmme op for deformation, foråret fiasko, er også forekommet håndtaget-type sikkerhedsventil løftestang og ventil stang kontakt med kanten af slid og ælde, osv.

(2) trykmåler

1) typer: kan opdeles i foråret albue trykmåler, elektriske kontakt trykmåler, U-tube differential trykmåler.

2) funktion: Angive altid presset af webstedet installationsmedie.

3) defekt eftersyn: herunder trykmåler vedhæftet fil test, herunder de vigtigste check pres måle lækage (i virkeligheden, foråret rør lækage), markøren i mangel af pres ikke vende tilbage til nul linje eller ikke med grænsen søm stramme, rør tilstopning, tre-vejs plug plug, kontakt dårlige elektriske og så videre. Hertil kommer, såsom markøren slå munden lækage, tre-vejs plug rust død, dial skader m.v. også forekommer.