Hjem > Nyheder > Indhold

Dampkedel holde kontakt overfladen stramme

Jul 01, 2017

Dampkedel spildevand er en central del af den normale drift af kedlen, regelmæssig spildevand enheden er også en central enhed. I drift, på grund af den kontinuerlige fordampning af ovnen, koncentreret, således at saltindholdet i vand er stigende. Det såkaldte spildevand, der er vedvarende eller regelmæssige udflåd fra ovnen en del af den høje koncentration af saltvand. For at opnå formålet med opretholdelse af kvaliteten af ovnen og udelukkelse af bunden af kedlen slam, skala og andre urenheder formål, som er den vigtigste rolle i spildevand, og dens anden rolle er når kedlen fuld af vand eller lukning når decharge af vand.

Regelmæssig spildevand enhed er beliggende i damp kedlen drum, det laveste punkt af tanken, som regel af de to serier af spildevand ventil og spildevand pipe sammensætning. Almindeligt anvendte spildevand valve har en pik type, rack Porttypen, swing gate type, langsom åben Porttypen og andre typer.

1. cylindriske afløbsventil

Plug-type bleed ventil består af to dele: spolen og ventilen organ, som vist i figur 6-12. Spolen var store og små under den koniske form, den midterste åbne til aflange til perforation til at flyde ovn vand. Når rullen er roteret 906, dens lang hul er i kontakt med selve ventilen og ventilen er lukket. Den øverste del af spolen er forseglet med emballagen og selve ventilen. Denne ventil er hurtigt åbne type, karakteriseret ved enkel struktur, men spolen er meget modtagelige for termisk udvidelse, således at spool rotation vanskeligt, så nu mindre anvendes kun i p

2. rack gate type spildevand ventil

Rack gate ventil består hovedsageligt af rack, gate, ventilsædet og ventilhuset og andre komponenter. Som vist. En lille gear er beskæftiget med rack på swing skaftet af håndtaget, og den nederste del af rack er tilsluttet porten. Porten er lavet af to ærmer, og det midterste foråret skubber ærmet på begge sider, således at ram er tæt på sædet og kontakt overfladen er stram. Porten åbnes hurtigt, når håndtaget swing, pinion rotation, mens man kører rack og lukkeren på farten. Er hurtigt åbne type.

3, swing gate type

Swing gate-type spildevand ventil vigtigste håndtag, drivakslen, ventilpladen og ventilhuset og andre komponenter. Som vist i figur, er porten sammensat af to ventiler, i midten af foråret for at skubbe ventilen på begge sider, således at gate pull ventilsædet, holde kontakt overfladen stram. Ene ende af lukkeren er forbundet til drivakslen, og midterlinien af både håndtag aksel og drivakslen er ikke på den samme lige linje (svarende til krumtapaksel rotation). Når håndtaget er aktiveret, svingede drivakslen og lukkeren. For at opnå formålet med åbne og lukke kanalen. Denne slags ventil handling agility, forurening effekten er god, er hurtigt åbne type.

4, langsom åbne gate ventil

Langsom åben type spildevand ventil struktur og rack gate Porttypen er omtrent det samme, som vist i figur, læberne er erstattet med en skrue til at erstatte rack, toppen af ventilen med hånd hjul. Når det bruges med andre almindelige gate ventil, drej hånd-hjulet for at åbne eller lukke ventilen. Sammenlignet med hurtig åbning-ventil, åbne og lukke tid, der kræves i lang tid, såkaldte langsom åbne gate valve, er langsom åben type.