Hjem > Nyheder > Indhold

Induktion Heater der er en betydelig energibesparende effekt

Jul 01, 2017

På nuværende tidspunkt har marked på den industrielle induktion heater energibesparende teknologi tiltrukket opmærksomhed og brug af mange virksomheder, i virkeligheden, elektromagnetisk induktion varme teknologi som tidligt som 80 år siden, og i mange andre programmer, såsom: stål varmebehandling, husholdningsbrug induktionskomfur og så videre. Men brugen af plast maskiner varme og andre industrielle energibesparende transformation eller det sidste årti eller deromkring, det grundlæggende princip er brugen af elektromagnetisk induktion princip at producere 20 ~ 25KHz super audio elektromagnetiske bølger, gennem plast maskine tønde, selv at producere eddy current for at producere varme, da dette kan den termiske virkningsgrad af varme krop nå mere end 90%, og løse den traditionelle modstand opvarmning mode gennem luften varmeledning varme effektivitet er lav, termiske effektiviteten af modstandsopvarmning metode kan kun nå op på 60%, nogle lavere til 30%, derfor brugen af induktion heater for plast maskiner, du kan have en betydelig energi-besparende effekt og mindst 30%, nogle af de oprindelige termisk effektivitet er ikke høj maskiner er op til 80%.

Selv om den elektromagnetiske opvarmningsanlægget efter mere end ti års udvikling, men i det hele de nuværende induktion heater produkter på markedet der er nogle problemer, der kræver opmærksomhed, som er fleste industrielle varme virksomheder og industri folk ønsker at udføre induktion heater energibevarelse før behovet for at fuldt ud forstå Bemærk:

En, hvorfor nogle elektromagnetisk varmelegemer er nemme at dårlig, nogle med kvaliteten af flere år har været meget godt?

I øjeblikket på markedet, nogle virksomheder afspejler deres brug af induktion heater controller efter transformationen, der er forekommende elektromagnetiske varmeapparater kan ikke arbejde ordentligt, problemet så, at de har en hovedpine, men også ønsker at gøre det transformation af virksomheden afskrækkes, eller, selv om denne nye energi-besparende teknologi afhørt.

Den ovenstående situation skyldes hovedsagelig på grund af begrebet induktion heater energi-besparende teknologi forårsaget af mange industri folks interesse, men også meget populær hos virksomheden, ønsker at engagere sig eller bevidst involveret i denne industri producenter og servicepunkter, vi skynder ind i slaget, for sent eller ingen mulighed for at gøre den nødvendige elektroniske styring teknologi forberedelse, direkte brug af induktion komfur Kontrolpanel anvendes til industrielle krav af plast maskinen installeret på brug, og selv nogle af de oprindelige producenter at gøre induktionskomfur direkte til den oprindelige induktion komfur bevægelse til at bruge.

Induktion komfur kredsløb bestyrelsen, selv er naturligvis ikke noget problem, hvis bruges til at lave induktion komfur vil være meget stabile, vil ikke brænde, og kan have en vis liv. Men brugen af plast maskiner på linjen, fordi brugen af plast maskiner og induktion komfur har en grundlæggende forskel mellem brugen af plast maskinen miljø end induktionskomfur som et hjem apparat at være mere kompleks, industrielle miljø, power grid spænding ustabilitet, en bred vifte af maskiner eksistensen af en række harmoniske indblanding, osv., vil medføre, at kredsløb er meget holdbare, ofte brændt. I virkeligheden, er husholdningsbrug komfuret dagligt arbejder timer kun 2 til 3 timer, mens den gennemsnitlige daglige arbejdstid for plast maskinen 12 timer, nogle producenter bruge maskinen længere, derfor, industrielle induktion heater og induktionskomfur væsensforskellige, begge i kredsløb design i kredsløb beskyttelse program og valg af elektroniske komponenter er ikke de samme krav, fra de elektroniske komponenter på det civile plan, industriel og militær grade flere, industriel-grade elektromagnetisk varmeapparater skal bruge niveauet over industrien, ellers ofte brænde controlleren er uundgåelig.

Anden, nøjagtigheden af temperaturkontrol?

Plast maskinen varme er en vigtig indikator er at sikre, at temperaturen af Temperaturinterval for maskine temperatur, en bred vifte af plastråvarer til følsomheden af temperaturen, men ikke den samme, men i produktionsprocessen for temperatur nøjagtighed krav er relativt høj, en masse plastik produktkrav kan ikke overstige ± 5 ℃ temperatur, derfor, mange typer af plast maskine med luftkølet eller vandkølet for køling kontrol, ellers behandling af ting kan ikke være affald er defekt. Fordi induktion heater og den oprindelige modstand af de oprindelige modstand ikke er de samme egenskaber, hvis ikke rimelig konfiguration og teknisk kontrol er vanskelig at løse dette problem. For at løse dette problem, skal vi fuldt ud forstår Karakteristik af plast maskinen ud fra brugen af induktion heater Kontrolpanel PID proportional calculus regulator, kombineret med den nødvendige luftkølet, vandkølet enheden, så den temperaturen er præcis til ± 1 C er også opnåeligt. Dette behov for at installere den elektromagnetiske varmelegeme på samme tid, men også på plast maskinen ydeevne og plastmaterialer har naturligvis, en omfattende forståelse og den nødvendige rationel fordeling.

For det tredje, induktion heater kan spare meget El?

Energibesparelser sparer kun, det kan ikke oprette nye energi. I øjeblikket, plastindustrien i produktionen af den primære anvendelse af modstand ring varme, denne varme metode, hovedsagelig ved enkeltsidet kontakt overledning til at overføre varmen, denne varme overførsel metode mindst 50% af varmeafledning i luften. Så den såkaldte energibesparende magt er at gemme en del af den energi, der spredes i luften, i teori, den traditionelle varme cirkel i og uden for overførsel af halvdelen af varmen, så ifølge loven om bevarelse af energi, teoretisk induktion varmelegeme energibesparelse rate skal være 50%, den faktiske anvendelse af energibesparende sats bør være omkring 40%.

Men fordi den plast maskiner er til at stole på rotation af skruen og fremme materiale frem, materiale mellem skruen og tønde, med masser af friktion, kraft og skrue hastigheden, det vil sige, jo hurtigere hastighed, jo større friktion , Dette friktion er normalt omdannes til en varme form. Med andre ord, så længe den skrue hastighed er holdbar kan nok det producere varme nok til at komme. Normalt i design af maskinen til at overveje dette forhold, men på grund af den nuværende mekanisk design og fremstilling af kapacitetsproblemer, mange enheder vanskeligt at opnå en ideel tilstand, og ujævn. I forbindelse nogle udstyr efter ændring blot at opnå en ideel varme tilstand, dvs den varme genereret af skrue rotation er lidt større end den varme, der kræves til produktion og forarbejdning, behøver ikke uden for varmen, og denne situation Under den energibesparelse sats vil være meget mere end 50% af den teoretiske værdi, op til 80%.

I Resumé sagde vi, at induktion heater energibesparende teknologi i den plast maskiner på den normale energibesparelse sats er omkring 40%, i særlige tilfælde op til 80%.

Derfor, induktion heater energibesparende transformation af energibesparelser sats er netop mellem 30% til 80%, den specifikke værdi af den faktiske måling før du kan præcist kender.