Hjem > Nyheder > Indhold

Induktion Heater regelmæssig Afstøvende

May 26, 2017

Markedet har i øjeblikket en masse specielt til papirindustri, tørring udstyr og forskning og udvikling af elektromagnetisk induktion varmeapparater, traditionelle papirfremstilling tørretumbler udstyr med termisk olie tørretumbler og damp tørretumbler, som er karakteriseret ved opvarmning er forpligtet til at varme op på forhånd, elektromagnetisk varmelegeme første varme hastighed, når som helst boot kan opvarmes til enhver tid kan spare en masse prænatal opvarmningstid. Andet, elektromagnetisk varmer også bruger intelligent termostat til at overvåge den indre temperatur i varme krop til enhver tid af industrielle 485 bus og computertilslutning, Fjernovervågning og centraliseret styring af værten til at stoppe. Elektromagnetisk induktion princippet af den interne selvopvarmende, termisk effektivitet så højt som 95% eller mere. Endelig, hele processen med elektromagnetisk varmelegeme kører uden forurening, i overensstemmelse med nationale bæredygtig udviklingsstrategi. Nem at betjene, ingen personale på vagt, manglende kun nødt til blot at udskifte tilbehør.

Første, brug af induktion heater at bemærke:

1, installation af elektromagnetisk varmelegeme værtsmiljøet kan ikke være lavere end-20 ℃, maksimalt kan ikke overstige 50 ℃, og til tørt og ventileret.

2, før adgang til magten: den elektrisk arbejde, der kræves for den samlede maskineffekt og den samlede kapacitet på transformeren, ikke kan overstige den samlede kapacitet af strømforsyningen, men også så vidt muligt ikke at spilde; en anden til at skelne enfaset 220v, tre-faset 380v spænding, Endelig er det vigtigt at bemærke, at når gitter spændingen i den angivne spænding spænder op og ned 10% flydende, forbyde anvendelsen af high-power elektromagnetisk varme udstyr.

3, elektromagnetisk varmeren er den mest bange for vand, derfor, kort sagt, den elektromagnetiske vandvarmer kan ikke have vand i, i hvert fald for at undgå denne situation, vanddamp, fugt ikke for tung, den samme som den elektromagnetiske varme linje, skal ikke bruge den våde hånd at røre eller i den elektromagnetiske varme linje at tage solen vådt tøj og så videre.

4, printplader kan ikke har plastik omkring, vinyl og polystyrenskum (bortset fra anti-statisk type), statisk elektricitet er tilbøjelige til at skade disse kredsløb. Berør ikke den IC kredsløb, der kontrollerer grænsefladen bestyrelsen eller kontrol bord.

5, overflade af den elektromagnetiske varme ledning er asbest materiale, frygt for slibning, så den elektromagnetiske varme ledning bør undgå vibrationer af udstyr, for ikke at bære den elektromagnetiske varme ledning lækage fænomen, kontakt med jorden metalgenstande, hånd kontakt disse controllere før fjernelse af kroppen (Turn slukke for strømmen til controlleren og holde jorden når rørende controlleren).

6, enhver udskiftning udstyr, vedligeholdelsesudstyr skal blive brudt efter udstyr kan gennemføres, kontakter ikke hånd eller dirigent med trykte kredsløb bestyrelsen komponenter eller dirigenter.

7, enhver udskiftning udstyr, vedligeholdelsesudstyr skal blive brudt efter udstyr kan gennemføres.

Andet, vedligeholdelse af induktion heater:

1, at bevare den elektromagnetiske opvarmning controller ventilation og køling, hvis arbejdet i brugen af miljøet er meget dårlig, så arbejde hver dag, før du kan åbne omkring 10 minutter før fan og derefter arbejde.

2, regelmæssig støv, et gennemsnit på omkring halvdelen en måned.

Omhyggeligt er opmærksomme på disse to aspekter, brugen af high-power elektromagnetisk varmelegeme har været mestret mere end halvdelen af den anden, som omkring elektromagnetisk varme ledning, bør undgå tæt på andre materialer, jern, til at undgå energi affald, sæt den temperatur efter rush at starte opvarmning og så videre.