Hjem > Nyheder > Indhold

Induktion Heater energi besparelse og miljøbeskyttelse

Aug 10, 2017

Induktion heater skal være en varme medium (vi også kaldet belastningen) vil være opvarmet, dets effektive anvendelse gør en masse udstyr varme fabrikken direkte fordele for at spare penge. Nogle af de elektromagnetiske varmelegeme forstår dog nok at elektromagnetisk induktion heater kan bruges til at opvarme de plastrør, kan du varme beholder med vand eller olie. Men kan den elektromagnetiske induktion heater direkte varme jern? Der er mange gæster, der har hørt dette spørgsmål. Elektromagnetisk varmelegeme varme jern er ikke noget problem, hovedsagelig afhænger af, hvad industrien, den specifikke størrelse og så videre en række problemer, såsom jernplade tykkelse kan ikke være for tynd, således at varmen bliver for tynd jern bliver blød og så videre. Generelle plast maskiner rør er ikke alle jern og kulstof stål, fremragende Magnetisk permeabilitet, det er helt tilgængelig. Jern og kulstof stål materiale er i øjeblikket på markedet ved hjælp af elektromagnetiske varme den mest almindelige måde.

Elektromagnetisk induktion varmeanlæg er dagens energibesparelser og miljøbeskyttelse til at fremme en miljøvenlig udstyr, varme erhvervsgrenen favorit. Dette er fordi effektiv energibesparende elektromagnetisk induktion heater udstyr er en ny type varme energibesparende produkter, med betydelige energibesparelser effekt, opvarmning hastighed, høj termisk effektivitet, reducere produktionsmiljøet temperatur, vedligeholdelsesfri og andre væsentlige funktioner, og den oprindelige produktionsprocessen, fungerer proceduren har ingen effekt og forandring. Så udbredt i plast forarbejdning og lignende varme industri.

Elektromagnetisk induktion opvarmning udstyr brugere er vant til elektromagnetisk varmeapparater, de fleste af dem ved, at det er varme hurtigt, kan spare strøm, men den faktiske drift af specifikke eller nogle bekymring. Så, hvordan til at indstille den elektromagnetiske induktion heater visningstilstanden? De følgende for alle:

Når den elektromagnetiske vandvarmer er drevet på standard displayet i den højeste position af gear, gear indikatorlys, tryk på venstre og højre nøgler kan ændre visningstilstand, fra venstre mod højre, efterfulgt af: frekvens, temperatur, strøm, spænding og gear, lys vil følge overførsel, når de konverteres til en tilstand, digital røret vil vise de tilsvarende parameterværdier.

1, frekvens: viser arbejdet med elektromagnetiske opvarmning spole svingning frekvens, ved at observere frekvens værdi til at afgøre, om den passende coil;

2, temperaturen: den genrelle konfiguration, display køleprofil temperatur; Hvis den valgfrie K-type termoelement eller infrarød temperaturmåling funktion, og derefter vise termoelement eller infrarød detektion temperatur, tryk på op og ned-tasterne til at vise den indstillede temperatur, 3 sekunder tilbage til realtid foranstaltning temperatur.

3, nuværende: vise input Stærkstrøm levering.

4, spændingen: vise input forsyningsspændingen.

5, elektromagnetisk induktion varmeanlæg boder: vise boder, tryk på op og ned til at justere magt, ingen gear eller rheostat justerbar afbryderknappen op og ned; Hvis den valgfrie K-type termoelement eller infrarød temperatur målefunktion, display temperatur Parameter, tryk på op og ned til at justere denne parameter.