Hjem > Nyheder > Indhold

Induktion Heater energi besparelse og miljøbeskyttelse

Oct 09, 2017

I de seneste år, induktion heater med gennemførelsen af nationale energibesparelser emissionsreduktion og vind og vand. Det kan siges, at induktion heater er udviklingen af efterspørgslen med tiden og fremkomsten af nye energibesparende produkter, end den traditionelle industrielle varme, kan betegnes som en stor forandring. Dens energibesparelser emissionsreduktion i forhold til andre produkter ikke kan matche fordelene, som af mange brugere i alle aldre. Men for de fleste ikke-professionelle mennesker, 'Induktion heater' er et mærkeligt begreb, manglende forståelse af dette område. Så induktion heater produkter tvivler, jeg ved ikke, hvordan man vælger? Så før køb skal klare deres egne behov for at bruge deres egen brug af elektromagnetisk sensor miljø analyse af den industrien til at forstå og analysere, for at kunne afgøre, hvilke behov er deres egen, som ikke er nødvendige. Gøre de penge brugt på klingen, det rigtige valg af passende elektromagnetisk induktion heater.

Elektromagnetiske varme i plastindustrien og fordelene ved traditionel opvarmning metoder

1: for at forbedre arbejdsmiljøet, reducere arbejdskraft intensitet: elektromagnetisk varme bruges inden for den varme måde, varmen samledes i det varme legeme inde, induktion heater eksterne varmen næsten ingen udstyr overflade kan være hånd touch, høj grad forbedre de arbejdsmiljø af fabrikken, reduktion af labor arbejdstagere styrke.

2: reducere vedligeholdelsesomkostninger: varme del af brugen af cirkulære kabel struktur, selve kablet bliver ikke varm, og kan tåle mere end 500 grader af høj temperatur, induktion heater levetid på op til 5 år, den sidste del af den grundlæggende vedligeholdelse omkostninger

3: Gem labor omkostninger: sammenlignet med den traditionelle metode til kul varme, elektricitet uden en professionel burner master, de fleste mennesker kan producere, for at lette ansættelse af arbejdstagere, men også gemme lønomkostninger for arbejdstagere.

4: energibesparelser og miljøbeskyttelse: elektromagnetisk varme og generelt varme i forhold til den varme, elektromagnetisk opvarmning i det mindste mere end 30 procent energibesparelse, en investering på 4-6 måneder til at inddrive fabrikat investeringen.

5: at forbedre produkternes kvalitet: temperatur varme jævnt, indstillinger automatisk justere vores varme produkter lyse farve, høj kvalitet, induktion heater dine produkter kan blive bedre salg eller sælge bedre priser.

6: høj effektivitet, varme hastighed: opvarmning almindelige granulator, indsprøjtning formemaskine, tegning maskine, ekstruder tønde til mere end 300 grader kun 10 minutter, høj grad spare varme tid.

7: besparelse udstyr tab: brændende kul og koks, fordi temperaturen er for høj, temperaturen er svært at forstå, tønde og skrue let at bøje, mange producenter skal ændre mange gange om året, induktion heater mens den elektromagnetiske varme temperatur ensartet, et år eller endnu længere uden udskiftning tønde og skrue.