Hjem > Nyheder > Indhold

Induktionsspole reducerer ledningsopvarmning og spændingsforløb

Oct 09, 2017

Udgangsspolen anvendt i det højfrekvente svejsede rør er nøgleprocessen for det lige sømsvejsede rør. Højfrekvent svejsning er brugen af ​​højfrekvent strøm hud effekt og nærhedseffekter, hvilket gør stålpladens ende på meget kort tid til at smelte. Induktionsspole efter ekstrudering til overfladen af ​​oxidlaget og urenheder ekstruderes , substratet er integreret Højfrekvensstrømmen er i forhold til vores normale industrielle frekvens på 50Hz, det er generelt fra 50KHz til 450KHz frekvens. Højfrekvent svejsning til induktionssvejsning. Induktionssvejsning er brugen af ​​induktionsspole for at gøre højfrekvent strøm i kanten af ​​brættet samlet, det er meget stor kraftoverføring i svejsningen, men mere stabilt, svejsesvejsning efter svejsning glat. Afstanden mellem sensoren og stålrøret er 3 --- 5 mm. Induktionsspolen med flere drejninger er to til fire omdrejninger, indpakket i et rundt kobberrør i en rund tromle, som afkøles i vand, det kan være på meget kort tid. Kanterne af tilstødende stålplader opvarmes, smeltes og anbringes ved ekstrudering. På grund af dens afstand fra rørembryoet tættere på overfladen af ​​jernoxidjernet, der er let fastgjort til overflade af spolen, induktionsspole, indtil akkumuleringen til en vis mængde vil forårsage et udladningsfænomen for spoleafbruddet, beskadiges.

Nu, nogle elektriske ovn fabrikanter for at reducere omkostninger, de fleste af induktionsspole kobber råmaterialer bruger lavpris, høj modstand værdi af komplekse kobber i stedet for den lave modstand værdi af nr. 1 elektrolytisk kobber, hvilket resulterer i induktionsspole og vandledning Modstanden er højere, enheden Time Power-tab er relativt stor.

Højkvalitets messing af høj kvalitet, overfladens farve skinnende, lav modstand, god elektrisk ledningsevne og kobber af dårlig kvalitet er ikke alt kobbermateriale, messing sort og hårdt, fordi urenhederne ikke tåler høj strøm, høj varme Skal skelnes.

En stor induktionsspole, vandkabel tværsnitsareal

Stort tværsnit af kobbertråd og kobberlederkabel, som ikke kun kan reducere ledningsvarme og spændings tab, men også øge distributionslinjens pålidelighed og tilpasse sig den langsigtede udvikling, men også fra det økonomiske synspunkt er også meget god, induktionsspole Af investeringen kan hurtigt blive genoprettet, brugeren i den langsigtede brug kan få flere fordele.

God overfladeisolering skal bruge høj temperatur, vandmodstand, højspændingsniveau isoleringsmaling, brug af bedre resultater er TSC-L ultrahøjtemperaturisoleringsmaling og APC-H + høj temperatur anti-lysisolerings emalje, de to maling er for brugen af ​​IF ovnen karakteristika for udviklingen af ​​de to med hensyn til temperatur og kompression nogle forskelle, i henhold til deres faktiske brug af behovet for omhyggeligt at vælge.