Hjem > Nyheder > Indhold

Induktion Coil forbedre induktans af Self-inductance

Jul 20, 2017

Enkelt lag spole

Enkeltlags coil er viklet omkring papir rør eller bakelit ramme med en isoleret ledning rundt om den. Såsom transistorradioer i bølge antenne coil.

Ferritkerner og jern core spoler

Omfanget af induktans af spolen er relateret til tilstedeværelse eller fravær af kernen. I den hule kerne spole ind ferritkerne, kan øge induktans og forbedre kvaliteten af coil faktorer.

Kobber kerne spole

Kobber kerne spole i ultra-korte bølge vifte af ansøgning mere, brug af roterende kobber kerne spole i stand til at ændre induktans, denne justering er mere praktisk og holdbar.

Farvekode induktion spole

Er en high-frequency induktion Coil, det er omkring kernen på nogle emaljeret metaltråd og derefter lavet af epoxyharpiks eller plast pakke. Dens driftsfrekvens er 10KHz til 200MHz, induktans er generelt mellem 0.1uH og 3300uH. Farve kode spole er en spole med en fast induktans, og flaget induktans er markeret med en modstand som en farve ring. Dens enhed er uH.

Choker (choker)

Begrænse AC gennem spolen kaldet flow ring, sub høj frekvens blok og lav frekvens nuværende loop.

Afbøjning spole

Afbøjning coil er TV scan kredsløb output fase belastning, afbøjning coil krav: afbøjning følsomhed er høj, ensartet magnetfelt, Q værdi er høj, lille størrelse, lave pris.

Air core induktans

Luft core induktans for at opnå en større induktans værdi, ofte med mere emaljeret ledning rundt, og for at mindske induktans linje modstand af sin egen DC-strøm, at bruge tyk ledning emaljeret metaltråd. Men i nogle mindre produkter, brugen af meget tunge luft core induktans er ikke realistisk, ikke kun øger omkostningerne, men også begrænser mængden af produktet. For at forbedre induktans og opretholde en lysere vægt, kan vi indsætte kernen i luften core induktans, core, induktion Coilimprove induktans af self-inductance, hvorved induktans. På nuværende tidspunkt, i computeren, det store flertal af kernen

Metoden består af følgende trin: (1) snoede spolen snoede i trug af den øvre overflade af plastikbeslaget; (2) montering magnetstribe-kort i den modtagende rille på den lavere overfladen af plast rammen. (3) varme begge sider af den plast støtte på samme tid, således at positionering chefen på begge sider af truget og imødekommende rillen er blødgjort og deformeret ved at trykke på boss, således at spole vikling er indlejret i trunking og integreret med tr Selvom og presserende plade engagerer magnetstribe. Det siges, at det forenkler processen, således at miljø at holde ren, induktion Coil tændspole plade strukturen fast og stabil. Patent af coil plade der er flere problemer 1, en magnetstribe gennem den varme presse efter hot at trykke på hvis der er ingen andre grænse eller positionering, Sørg for at trykke på magnetbånd gennem den magnetiske pres, varme presserende for stram, let at producere magnetiske stress i den komplekse transportprocessen er let at bryde; Hot pres passende, magnetiske stribe i komplekse transport og let at løse, i drift, høj frekvens vil producere vibrationer, støj, men også ud af fare; 2, den øverste ende af coil pladen ved hjælp af varme presserende teknologi hot at trykke omkring spolen plade stent materiale ved at varme deformation vil producere lokale høj temperatur, en af de høje temperaturer kan beskadige overfladen af pakken emalje isolering lag, den anden hot proces kan være 3, coil disk design ikke kan levere en høj energieffektivitet design teknologi.

På nuværende tidspunkt, brug af isolering i induktion ovnen på overfladen af produktet er mere smuk, glat finish højere årsager, den faktiske isolering effekt i brugen af induktion ovnen er meget svag miljø. Hovedårsagen er fordi den konventionelle isolerende maling høj temperatur, korrosionsbestandighed af dårlige resultater. Brugen af induktion ovn det meste af miljøet er mere barske, selv om der er vandkølet system, kan ikke sikre, at de isolerende maling har arbejdet i en lavere temperatur miljø. Sådan som på grund af metalstøv forårsaget af lokale tændingslåsen opstår, del af den isolerende maling er hurtigt forkullede, forkullede isoleringsmateriale helt mistet isolering effekt til dirigent, til gengæld, induktion Coil at fremskynde tænding og aktuelle lækage opstod, hvilket resulterer i en ond cirkel The i tilsætning, brug af miljøet mest af ovnen miljø, er alkaline korrosion atmosfære, let føre til korrosion af isolerende maling eller i sidste ende falder ud.

Konventionelle isolerende lak skal ikke bruges til vakuum induktion ovne eller spoler, der skal bruges i høj temperatur miljøer. Den sædvanlige praksis er at bruge glimmer bånd indpakning, der ikke er kun komplicerede, labor intensive, men stadig vanskeligt at forsikre isolering ydeevne af spolen, induktion spole det højre billede er pakket ind i denne måde coil, i den første brug efter de bandager glimmer bånd blev brændt billeder. Grunden er fordi glimmer bånd ikke udelukkende er fremstillet af glimmer, såsom dens bindemiddel ved meget lav temperatur kan brændes, hvilket resulterer i skader på spolen overfladen.