Hjem > Nyheder > Indhold

Induktionsspole reducerer effektforbruget effektivt

Jun 20, 2017

Det reaktive strømforbrug af den mellemfrekvens induktions-elektriske ovn skyldes hovedsageligt kobbertabet forårsaget af induktionsspolen og vandkølingskablet under driften af ​​den elektriske ovn, og dens enhedsmotstand har stor indflydelse på kobbertabet. Nu, nogle elektriske ovn fabrikanter for at reducere omkostninger, de fleste af induktionsspole kobber råmaterialer bruger lavpris, høj modstand værdi af komplekse kobber i stedet for den lave modstand værdi af nr. 1 elektrolytisk kobber, hvilket resulterer i induktionsspole og vandledning Modstanden er højere, enheden Time Power-tab er relativt stor.

Højkvalitets kobber af høj renhed, overfladens skinnende farve, lav modstandsdygtighed, god elektrisk ledningsevne og kobber af dårlig kvalitet er ikke alt kobbermateriale, messing sort og hårdt, fordi urenhederne ikke tåler høj strøm, høj varme Skal skelnes.

En stor induktionsspole, vandkabel tværsnitsareal

Stort tværsnit af kobbertråd og kobberlederkabel, som ikke kun kan reducere ledningsvarme og spændings tab, men også øge distributionslinjens pålidelighed og tilpasse sig den langsigtede udvikling, men også fra det økonomiske synspunkt er også meget godt, af investeringen kan hurtigt blive genoprettet, brugeren i den langsigtede brug kan få flere fordele.

Ved at øge induktionsspolen og vandkabelens tværsnitsareal, kan induktionsspolen i høj grad reducere strømtætheden og reducere strømforsyningens kobberforbrug og medvirke til at reducere spændingens og vandkabelens arbejdstemperatur, reducere chancen skalaafbildning, reducere fejlfrekvensen, produktionsomkostningerne, energibesparelser, øge virksomhedernes økonomiske effektivitet.

Tag 0,5 t 400 kW IF-ovnen som et eksempel, induktionsspolen er (dimensioner) 30x25x2 (mm) rektangulært hult kobberrør, antallet af drejninger er 16, spiraldiameteren er 560mm. Arbejdstemperaturen er 80 ℃, den elektriske effektfaktor er 0,1, induktionsspolen selv ved 80 ℃, når strømforbruget på 80,96kW. Tilsvarende vandkabel diameter på 60mm, længde 2m, beregnet til 80 ℃, når strømforbruget 0,42kW • strømforsyning linje kun to i 80 ℃, når strømforbruget på 8l.38kW.

To reducerer induktionsspolen, vandkabelens driftstemperatur

Induktion ovn smelte induktionsspole og vandkabel arbejdstemperatur, på grund af eksistensen af ​​kobber modstand temperatur koefficient, modstanden øges, modstanden bliver større, strømforbrug stiger, den matematiske ligning er som følger:

Fra formlen (1), kobber spole driftstemperaturen for hver stigning på 10 ℃, modstanden steg med 4%, er strømforløb også øget med 4%. Når indgangsspiralens driftstemperatur reduceres fra 80 ° C til 50 ° C, reduceres effektforbruget med 12%, hvilket er et betydeligt tab for en større effekt IF induktionsovn. Så brugen af ​​et effektivt kølesystem til effektivt at reducere temperaturen på strømforsyningsledningen, forsøger induktionsspolen at undgå dannelse af temperaturstigning -> modstandsstigning -> temperaturstigningen af ​​denne onde cyklus, hvilket reducerer linjetab.

Tre kobberspoleoverfladeisoleringsbehandling

Isolering af kobberspoleoverfladeisolering kan ikke ignoreres, en god isoleringsbehandling kan forhindre spoleænding, alvorlig kan endda forårsage kobbernedbrydning eller forbrænde den negative effekt af de dårlige konsekvenser. For at forhindre spolen i sig selv kan også effektivt reducere strømforbruget, forkorte smeltetiden, forbedre produktionseffektiviteten. I 10 ton ovnen til resultaterne af testen, efter seks måneder i drift, efter en god isolering af spolen i forhold til den ubehandlede spole, bespares strømforbruget på 10%.

Desværre har kobberspoleoverfladeisoleringen i branchen endnu ikke tiltrukket tilstrækkelig opmærksomhed, og nogle producenter for at spare omkostninger, ikke spoleisoleringsbehandling, induktionsspole eller bare købe billig isolerende maling på sprøjtemarkedet, bare for at sikre at salget er en smuk udseende effekt.

God overfladeisolering skal bruge høj temperatur, vandmodstand, højspændingsniveau isoleringsmaling, brug af bedre resultater er TSC-L ultrahøjtemperaturisoleringsmaling og APC-H + høj temperatur anti-lysisolerings emalje, de to maling er for brugen af ​​IF ovnen karakteristika for udviklingen af ​​de to med hensyn til temperatur og kompression nogle forskelle, i henhold til deres faktiske brug af behovet for omhyggeligt at vælge.