Hjem > Nyheder > Indhold

Varmebehandling ovn høj effektivitet, høj energibesparelse

Jul 01, 2017

Varmebehandling ovn er en metal materiale i et bestemt medium varme, isolering, køling, ved at ændre den materielle overflade eller interne mikrostruktur struktur, for at styre dens ydeevne, en metal hot processing teknologi. Varmebehandling ovn ovn er en form for metal dele til en bred vifte af metal varmebehandling ovn af industrielle ovnen kollektivt, temperaturen er generelt lavere end ovnen. Varmebehandling ovn ovn er en af mange industriovne, hovedsageligt baseret på varme til at bestemme varmebehandling ovn-proces for at fastlægge ovn temperatur kontrol kurve. Moderne varmebehandling ovn, især kemiske varme proces bliver stadig mere komplekse, formen for varmebehandling ovn ovn er også en masse. For kontinuerlige processer, varmebehandling ovn, kan der ydes en passende kontinuerlig varmebehandling ovn ovn. For varmebehandling ovn processen for periodiske drift, bør kontrol atmosfære af tvungen cirkulation og mekaniseringen og automatiseringen af driften af ovnen vedtages. Strukturen af varmebehandling ovn ovn består af selve ovnen, opvarmning enhed, den enkle bil, den materielle rack, kontrolsystemet og så videre.

Hovedsagelig anvendes i maskiner fremstilling proces quenching, udglødning, temperering og andre processer, samt rullende, stress smedning og andre metaller, der termisk forarbejdning teknologi og arbejde for at fjerne den samlede produktion.

1, sorten brændstof gælder for en bred vifte, kan bruges til at producere højovnsgas, koksovnsgas, konverter gas, blandet gas, furnace gas, naturgas, flaskegas, tung olie, diesel, organisk affald og pulveriseret kul og andre brændstof varmebehandling Ovn ovn.

2, ikke-standardiseret design, målrettet, for at opfylde forskellige brugeres behov.

3, ifølge strukturen ovn og scene for scene, med en række forskellige typer af brændere, at opnå den bedste forbrænding virkning.

4, ovn temperatur og ovnen atmosfære kontrol nøjagtighed, at sikre nøjagtigheden af emnet varmebehandling ovn.

5, fuldautomatisk drift, brug af importeret elektriske komponenter, driftssikkerhed, stor nøjagtighed med industrielle netværk konfiguration netværk kontrol.

6, justere ifølge den forudindstillede varmebehandling ovn kurve til kontrol punkt temperatur som mål, automatisk brændstof og vinden, nem at betjene.

7, behov ifølge processen valgfri luft forvarmning forbrænding eller regenerativ forbrænding, at sikre generelt høj effektivitet, høj energi, lav temperatur røggas emissioner.

Forskellige varmebehandling ovn metoder, brug af forskellige varmebehandling ovn ovn, forskellige varmebehandling ovn udstyrsfabrikanter, fremstilling af varmebehandling ovn ovn er ikke det samme. Arrangement af varmelegemet påvirker direkte ensartethed af varmebehandling ovn ovn ovn temperatur. Under normale omstændigheder, er den trådnet bælte ovn opdelt i forskellige varme zoner. I midten er der varme bevarelse zone. Temperaturen af emnet og temperaturen afspejles af instrumentet er dybest set det samme. Der er fans af pit ovnen op og ned i temperatur og instrumentet målte temperatur fejl er også mindre. Dog box-type modstand ovnen før og efter området, der er ingen fan-type modstand ovn ovn på toppen og bunden af temperaturen og temperaturen målt ved instrumentet der er en visse fejl. Og store stole på gas som en varmekilde af trolley ovn, ovn kanten af emnet temperatur og instrumentet afspejler temperatur fejl er meget stor, fordi det er umuligt at installere termoelementer i hvert hjørne. Jeg har købt en række virksomheder 2Cr13 stål, i forarbejdningsprocessen fundet, at nogle af bar ikke kan blive behandlet, efter Rockwell hårdhed test, hårdheden af stål HRC42. Vi spurgte leverandører at analysere årsagerne og give en løsning, og i sidste ende identificere batch af stål i ovnen udglødning proces, arbejderne ikke strengt håndhæve de operationelle procedurer, en del af stål i varmebehandling ovn ovn i den ikke-effektiv arbejdsområde, resulterer i nogle stål udgloedning temperaturen er for lav til at reducere hårdheden. Dette indebærer varmebehandling ovnen af området effektiv opvarmning af problemet, hvis emnet installeret i zonen ikke-effektiv opvarmning til opvarmning, simpelthen ikke kan virkelig viser den aktuelle temperatur af emnet, hvilket påvirker kvaliteten af varme Behandling ovn.