Hjem > Nyheder > Indhold

Den 23. Beijing Essen Welding & Cutting Fair

Apr 19, 2018

MYD-svejsesvarme og varmebehandlingsudstyr (PWHT) er induktionsvarmer til stålsvetsledningsopvarmning. Det er elvarmer til rørledning, fartøj, tankopvarmning. Det er høj hastighed end keramisk pudevarmer.

Shuimu Induction Heating Equipment Co, Ltd beskæftiger sig med industrielle varme tjenester. Hun har rig erfaring i svejsning af forvarmning, PWHT og rørledning væsker opvarmning.

Vores MYD serie induktionsvarmaskine er luftkølet induktionsvarmer med patenter. Det er fuldt DSP-kontrol på PLC-skærmen. Det anvendes vildt i petrokemiske, olie- og gasledninger, tanke, kedler, skibsindustrier.

I lyset af offshore platform og brokonstruktion slags højhøjde opvarmning behov, vores firma har udviklet MYD-20KW bærbar induktionsvarmer. Det er lille og let. Mange kunder viser stor interesse for dem.

På nuværende tidspunkt er der eksporteret til Tyskland, Italien, Holland, USA, Canada og andre europæiske og amerikanske lande, Singapore, Malaysia, Australien samt Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Iran, mere end 30 lande.