Hjem > Nyheder > Indhold

Dampkedel med automatisk genopfyldning, mangel på vand, over-temperatur

Jun 09, 2017

Steam kedel i løbet af brugen af ​​processen for at sikre brugen af ​​normal og sikker i design af tiden til at konfigurere et perfekt beskyttelsessystem, dampkedel fælles beskyttelsessystem er fem er: vand niveau beskyttelse, tryk beskyttelse, temperaturbeskyttelse, flamme beskyttelse, strømafbrydelse selvlåsende beskyttelse, så Xiaobian for dig at detaljere dampkedlen for hvert beskyttelsessystem.

Steam kedel fælles fem beskyttelsessystem vandstand beskyttelse: dampkedel med to pumper, løb og ekstra. Kedel, der understøtter en til to pladevandstandsmåler, skal altid sammenlignes med hinanden, at instruktionerne er inkonsekvente og korrigeres straks. Vandstandsmåleren skal skylles i hver klasse for at bestemme dens sande vandstand. På samme tid også udstyret med elektrode vandstand balance rør, kan du nøjagtigt indsamle vandniveau signal til at udstede en alarm eller til vandpumpen kontrol.

Dampkedel fælles fem beskyttelsessystem trykbeskyttelse: a. Damptryksbeskyttelse: Kedeltryk overstiger den nominelle værdi, behovet for kædesikring: Metoden er at stoppe ovnen, forbrændingssystemet stopper med at arbejde; kan også ændre ildmunden, enkelt eller dobbelt brænding, kan også justere mængden af ​​olie og dermed buck for at sikre sikker drift af kedlen. Dampkedeldryksbeskyttelse og det samme vandniveau, brug af flere beskyttelser: ① trykregulator ② sikkerhedsventil.

Dampkedel fælles fem beskyttelse system temperatur beskyttelse: temperatur beskyttelse er en vigtig proces i kedlens sikre drift, for dampkedlen temperatur regulering og beskyttelse er særlig vigtigt; på samme tid i varmtvandskedlen over temperatur for at opnå rollen som regulering og beskyttelse. Kedel almindeligt anvendt temperaturbeskyttelsesenhed til den bimetalliske temperaturregulator Steamkedel fælles fem beskyttelsessystem flammebeskyttelse: For at forhindre forekomsten af ​​ovneksplosion skal brændstof (gas) -kedlen være indstillet flammebeskyttelsesanordning, funktionen er at overvåge ovnenforbrændingen (herunder Tænding, når tændingssvigt eller brænding halvvejs ud, normalt i 5 sekunder til genindtænding, 1 sekunders drift, sluk for olie (gas) magnetventilen og tilsluttet og udstedt lyd- og lyssignal, så blæseren fortsætter med at fungere , Rengør den resterende brændbare gas i ovnen, efter 20 til 30 sekunder efter rensningen, afbryder blæseren automatisk og en række hjælpestyrke, kedlen holder op med at køre.) Ved flamme skærm og styreenhed. Flammemonitorens rolle er at sende styreenheden til tilstedeværelse eller forstyrrelse af flammen. Brug hovedsagelig fotomultiplikatorrøret, fotoresistoren og fotovoltaiske celler, de har en UV- eller infrarød type, en fotoelektrisk konverteringskomponent, arbejderprincippet for lysstrålingsintensiteten i den tilsvarende stærke og svage strøm. Og en lineær tilstand af udgang, og nogle gange fremkaldt strøm er svag, gennem forstærkning, for at kunne spille en rolle i controlleren.

Steam kedel fælles fem beskyttelse system strømfejl selvlåsende beskyttelse: i tilfælde af pludselige strømafbrydelser, kedlen drift øjeblikkeligt lukke selvlåsende, hvis den nuværende genoprettelse magt starter på et hvilket som helst tidspunkt, skal nulstilles for at løfte låsen i For at starte tændingen igen. Anvendelsen af ​​importeret farveskærm og monokrom berøringsskærm styringssystem, driftsprocessen for at opnå fuld automatisering med automatisk genopfyldning, vand, over temperatur, overtryk, automatisk strøm og alarm, lækagebeskyttelse og andet sikkerhedsbeskyttelsessystem.