Hjem > Nyheder > Indhold

Induktionsspole for at sikre isoleringsegenskaberne af spolen

Jun 09, 2017

Induktionsspole Konventionelle isolerende lakker må ikke anvendes til vakuum induktionsovne eller spoler, der skal bruges i omgivelser med høj temperatur. Den sædvanlige praksis er at bruge glimmerbåndindpakning, som ikke kun er kompliceret til at fungere, men også svært at forsikre. Isolationspræstationen af ​​spolen er den måde, hvorpå spolen vikles på denne måde og glimmerbåndet indpakket i første brug brændes. Årsagen er, at glimmerbåndet ikke helt er lavet af glimmer, sådan som dets bindemiddel ved meget lav temperatur kan brændes, hvilket resulterer i beskadigelse af spoleoverfladen.

I lyset af ovenstående problemer angivet i den konventionelle isoleringsmaling eller konventionelle isoleringsmetoder har vi introduceret THERMAL SC serie af ultrahøjtemperaturisolerende maling til induktionsspole, induktionsspole, der effektivt kan løse de ovennævnte problemer.

Induktansspolen er en enhed, der arbejder med princippet om elektromagnetisk induktion. Når en strøm strømmer gennem en ledning, vil den frembringe et bestemt elektromagnetisk felt rundt om ledningen, og selve elektromagnetiske felt vil være i det elektromagnetiske felt inden for ledningens induktion. Virkningen af ​​selve ledningen, der producerer det elektromagnetiske felt kaldes "self-induktansen", det vil sige variationen af ​​strømmen genereret af lederen selv ændrer magnetfeltet, som yderligere påvirker strømmen i lederen; Virkningen på andre ledninger inden for dette elektromagnetiske felt, kaldet "gensidig fornuft".

Induktansspole elektriske egenskaber og kondensatorer tværtimod, "gennem lav frekvens, høj frekvens modstand." Højfrekvente signal gennem spolebåndet vil støde på en masse modstand, det er svært at passere; og lavfrekvente signal gennem det, når modstanden er relativt lille, kan induktionsspolen det lavfrekvente signal være lettere at overføre det. Modstanden af ​​induktionsspolen til DC er næsten nul.

Modstande, kondensatorer og induktorer, de er i strømmen af ​​strømmen vil vise en vis grad af modstand, denne modstand kalder vi "impedans". Induktansspolen bruger impedansen af ​​det aktuelle signal til at anvende spiralens selvinduktans. Induktansspole Sommetider kalder vi det "induktans" eller "spole" med bogstavet "L". Ved vikling af induktansspolen, induktionsspole antallet af omdrejninger rundt om spolen kalder vi i almindelighed det "sving" af spolen.