Hjem > Udstilling > Indhold

Sådan forvarmer man svejsning

Feb 24, 2018

Før svejsning kan røret forvarmes med ilt-acetylenbrænderopvarmning, modstandsopvarmning og induktionsopvarmningsmetode, hvor modstandsopvarmning og induktionsvarmningstemperatur end brug af brænderopvarmning lettere at styre.

Røret er forvarmet, dets rolle er at sikre, at svejsevarmeindgangen svejses, snarere end udledes i det omgivende metal for at undgå svejsepåvirkninger. Forvarmning, svejsesonen og det omgivende metal opvarmes til 40 til 150 ℃, kan godt forhindre svejsning af varme til det omgivende metal.

Da forvarmning reducerer temperaturforskellen mellem svejsningen og det omgivende metal, reduceres også svejsemetallets termiske belastning, hvilket reducerer tendensen til svejsning af revner og deformation. Derudover hjælper forvarmning med at eliminere gas, især i svejsningen Spildt hydrogen. Ved svejseproceduren reguleres i henhold til den anvendte svejsemetode svejsestang og rørmateriale mv på den nødvendige forvarmningstemperatur. Forvarmningstemperaturen kan måles ved hjælp af et højtemperaturtermometer, bærbar pyrometer eller termoelement.

预热MT2016101800325.jpg