Stålkonstruktion svejsningen vandvarmeren er Under Ues i Wajiatan gule flod Grand broen konstruktion

Hvad er induktion stål struktur svejsningen varmelegeme og dens indflydelse. En induktion svejsningen forvarmning system er indført til konstruktionsstål svejsning proces at forbedre...

Produktdetaljer

Hvad er induktion stål struktur svejsningen varmelegeme og dens indflydelse. En induktion svejsningen forvarmning system er indført til konstruktionsstål svejsning proces at forbedre svejsning og tidsbesparende svejsningen. Induktive forvarmning sker inden svejsning, en induktion spole bruges til at introducere energi til et målområde for den svejsning søm. På denne måde, er stålet forvarmes til en ønsket temperatur uden direkte kontakt. Efter den efterfølgende svejsning skridt, de deraf følgende sømme er mindre sprøde, fraktur stamme værdier er bedre, og hot revner kan undgås. Stålplader kan svejses med en enkeltlags med denne proces, og tid og materiale kan gemmes betydeligt. Denne svejsningen forvarmning er egnet til høj-styrke, fine-grain konstruktionsstål med udbytte styrker kran, pumpe, pipeline og broen konstruktion og offshore-strukturer og systemer. Varmen strøm valg afhænger af svejsning sømme længde, pladetykkelse og max temperatur.

01(001).jpg

001(001).jpg


Velkommen til at købe stålkonstruktion svejsningen vandvarmeren er under ues i wajiatan gule flod grand broen konstruktion fremstillet i Kina på en rabat fra vores fabrik. Vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, tilbyder dig den tilpassede service med billig pris. Vær velkommen til at nyde vores lave pris, god service og hurtig levering.

Undersøgelse