20kw induktion svejsningen varmeren er på stedet af rørledningen opførelsen af projektet i West Kina Gas transporteres øst

Hvor er den induktion svejsningen varmelegeme brugt og hvad er svejsningen forvarmning påvirker? Hvornår stålplader er svejset med en lag, og tid og materiale kan gemmes betydeligt.

Produktdetaljer

Hvor er den induktion svejsningen varmelegeme brugt og hvad er svejsningen forvarmning påvirker? Hvornår stålplader er svejset med en lag, og tid og materiale kan gemmes betydeligt. Denne svejsningen forvarmning er egnet til høj-styrke, fine-grain konstruktionsstål med udbytte styrker kran, pumpe, pipeline og broen konstruktion og offshore-strukturer og systemer.

03(001).jpg


02(001).jpg


Velkommen til at købe 20kw induktion svejsningen varmeren er på stedet af rørledningen opførelsen af projektet i west Kina gas transporteres øst lavet i Kina på en rabat fra vores fabrik. Vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, tilbyder dig den tilpassede service med billig pris. Vær velkommen til at nyde vores lave pris, god service og hurtig levering.

Undersøgelse