Motorskærm Termisk Montering - MYF Serie Induktionsvarmesystem Består

Motorhusets termiske samling - MYF serie induktionsvarmesystem består. Induktionsvarmekraft Infrarød termometer Induktionsspole Chiller Vi skal kende motorhusets diameter, højde, max temperatur og varmetemperatur. De er nyttige til at vælge varmeren og designe det rigtige ...

Produktdetaljer

Motorhusets termiske samling - MYF serie induktionsvarmesystem består.

Induktionsvarmeffekt

Infrarød termometer

Induktionsspole

chiller

Vi skal vide motorhusets diameter, højde, maksimal temperatur og varmetemperatur. De er nyttige til at vælge varmeren og designe den rigtige spole. Opvarmningstemperaturområde: 160-2 2 0 ℃.   Strømområde: 25-160kw; Spolestørrelse: ₡ 60-800mm Højde: 60-1000mm.

 

Applikationer:

Motorvarme, motoraggregat, motorhusmontering, motorhusvarmeaggregat. De er motorfabrikant eller montageselskabs hjælpeværktøj til forbedring af samlingskvalitet og -hastighed. I motor, AC motor, DC motor, elmotor, motorhus, motorvarme, motor montage business, vil de være en god hånd. Hvis du ønsker at opvarme to motorhuse, vil MYD serie varmekraft være det valg.

Motor casing thermal assembly-电机机壳装配预热818.jpg


Induktionsmotor kasse termisk samling-varmekraft og køler

Motor casing thermal assembly-电机机壳装配预热1194.jpg


Induktionsmotor kappe termisk samling-induktionsvarme spole

Motor casing thermal assembly-电机机壳装配预热1259.jpg

Velkommen til at købe motorhuset termisk samling-myf serie induktionsvarmesystem består i Kina til en rabat fra vores fabrik. Vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, og tilbyder dig den tilpassede service med billig pris. Vær venlig at nyde vores lave pris, god service og hurtig levering.
Undersøgelse