Elektrisk Laboratory Gold smelteovn

Kobber & Messing smelteovnen - medium frekvens induktion smelteovn. Det er en energibesparende, høj effektiv, let at installere og betjene metal ovn.

Produktdetaljer

Kobber & Messing smelteovnen - medium frekvens induktion smelteovn. Det er en energibesparende, høj effektiv, let at installere og betjene metal ovn. Denne smelteovnen er med 1-30kg kobber kapacitet eller lig. Det er vildt, der anvendes til tin, bly, zink, kobber, sølv, guld og platin smeltning og indhold test. Dette laboratorium smelteovnen er favorit af universitetet laboratorium og støbning gruppe laboratorium for indhold test. Plc touch screen, elektrisk vippe-system, system til beskyttelse af gas og stel i rustfrit stål. Det vinder berømmelse for sin høje kvalitet med en rimelig pris.

01 (001) .jpg

05 (001) .jpg


03 (001) .jpg


06 (001) .jpg


Velkommen til at købe den elektriske laboratorium guld smelteovn fremstillet i Kina på en rabat fra vores fabrik. Vi er en af de professionelle producenter og leverandører i Kina, tilbyder dig den tilpasset service med billig pris. Vær fri til at nyde vores lave priser, god service og hurtig levering.

Undersøgelse